Kahvilapaikkahaku käynnistyy 18. heinäkuuta – tule tekemään kaikkien kaupunkilaisten juhlaa

Stadin Silakkamarkkinat hakee kahvilamyyjiä mukaan tekemään kaikkien kaupunkilaisten juhlaa. Avoimessa haussa ovat kahvilapaikat Kauppatorilla avajaispäivänä 2. lokakuuta, jolloin tapahtuma polkaistaan komeasti käyntiin.

Kuva: Eetu Ahanen
Kuva: Eetu Ahanen

Silakkamarkkinat ovat vuosien mittaan muotoutuneet ruoanhakumatkasta yleisötapahtumaksi, jossa Helsingin merellinen saaristolaisperinne ja moderni ruokakulttuuri kohtaavat. Pääosassa ovat kymmenet ammattikalastajat, jotka myyvät silakkaa ja kilohailia suoraan veneistä tai mökeistä.

Viime vuonna tapahtumaa vietettiin kaikkien kaupunkilaisten juhlana, kun ilmaisohjelmaa oli toritansseista lasten silakkadiscoon ja Instawalk-kävelykierroksesta ongintaan. Vuoden 2016 Stadin Silakkamarkkinat järjestetään 2.-8. lokakuuta. Ohjelma levittäytyy Kauppatorilta Havis Amandalle pystytettävään juhlatelttaan asti. Markkinat käynnistyvät tuttuun tapaan suositulla avajaispäivällä sunnuntaina 2. lokakuuta.

Haemme nyt Kauppatorille avajaispäiväksi kahviloita, joissa toistuu tapahtuman luonteeseen ja kotimaiseen syyssesonkiin sopivat herkut. Tänä vuonna markkinoihin yhdistyy entistä vahvemmin ympäristöystävällisyys, jonka toivomme näkyvän myös kahviloiden tarjonnassa. Arvostamme valinnassa monipuolisuutta ja persoonallista otetta ja haemme kahvilanpitäjiä, jotka tarjoavat omannäköisiä annoksia, käyttävät tuoreita, kotimaisia raaka-aineita ja suosivat luomua. Kiinnitämme huomiota myös kasvisvaihtoehtoihin ja tänä vuonna edellytämme kahvilamyyjiltä biohajoavien astioiden ja aterimien käyttöä.

Tapahtuman järjestää nyt toista vuotta Helsingin Tukkutori, joka vastaa torien, kauppahallien ja Teurastamon alueen kehittämisestä sekä kaupungin ruokakulttuuristrategian luotsaamisesta.

Myyntipaikan tiedot

  • myyntiaika sunnuntaina 2.10. klo 7-19
  • koko 13 m x 9 m
  • hinta 500 € + ALV 24 %
  • sähköä saa lisämaksusta ja torilta löytyy vesipiste

Stadin Silakkamarkkinoiden 2016 kahvilapaikkahaku alkaa 18.7. ja päättyy 12.8.

Hakulomakkeet ja ohjeet

Hakuohje
Hakulomake

Voit lähettää hakemuksen alla olevalla sähköisellä lomakkeella tai postittaa hakulomakkeen osoitteeseen:

Helsingin Tukkutori
Stadin Silakkamarkkinat
Annika Rantanen
PL 1000
00099 Helsingin kaupunki

Ruokapyörät

Jos olet tulossa avajaispäiväksi 2.10. ruokapyörällä, lähetä vain viesti sähköpostiin annika.rantanen@hel.fi. Kerro postissa pyöräsi nimi, yhteystietosi sekä myyntiin tulevat tuotteet.

Lisätietoja:
Annika Rantanen
040 621 2918
annika.rantanen@hel.fi

Sähköinen hakulomake, avajaispäivän kahvilapaikat

Täytäthän lomakkeesta vähintään tähdellä (*) merkityt kentät.

Hakijan nimi*

Y-tunnus*

Katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka*

Laskutusosoite (jos eri)

Puhelinnumero*

Nettisivut tai some-kanava

Yhteyshenkilön nimi*

Yhteyshenkilön puhelinnumero*

Yhteyshenkilön sähköposti*

Kuvaus myytävistä tuotteista*

Lisätietoja (tässä voit esimerkiksi kertoa, miten tuotteet sopivat Silakkamarkkinoiden luonteeseen, kuvailla visuaalista ilmettä ym.)

Olen tutustunut hakuohjeisiin ja vakuutan antamani tiedot oikeiksi*.

LIITTEET (kunkin tiedoston koko enintään 1 MB)

- Veroviranomaisen todistus maksetuista veroista ja sosiaaliturvamaksuista tai verovelkatodistus tai selvitys siitä, että verovelkaa koskeva maksusuunnitelma on tehty
- Työeläkekassan ja/tai vakuutusyhtiön todistus eläkevakuutuksen ottamisesta ja eläkevakuutusmaksujen suorittamisesta
- Kaupparekisteriote
- Muut, esim. kuvat

Voit lähettää liitteet myös postitse osoitteeseen Helsingin Tukkutori / Stadin Silakkamarkkinat, PL 1000, 00099 Helsingin kaupunki. Huolehdithan, että erikseen lähetettävistä liitteistä käy ilmi hakijan nimi.